I N G E N I Ø R E R N E

Home

NI Days: Vibrationsmåling af boxer-motor


Som event fik 2C opstillet en Porsche 356 Speedster fra 1957, som blev brugt som objekt for demonstration af diverse avancerede målemetoder til detektion af vibrationer af motoren. Måledata blev overført online via en PDA, og resultater blev databehandlet med LabVIEW program.


Events  KREATIVITET OG EFFEKTIVITET

NI Days: Måling af en champagne-props hastighed


Som trækplaster lavede 2C en opstilling, der kunne måle en champagne-props hastighed, når den fyres af. Til at skyde proppen af havde 2C naturligvis engageret en vis herre i smoking, der kom kørende i en Aston Martin DB5 fra 1964. 2C målte hastigheden til 15 m/s. Shaken, not stirred!


NI Days: Nedskydning af LEGO mænd


2C havde lavet en lille opstilling, der ved hjælp af laserbaseret afstandssensor, trykluftcylindre og LabVIEW styring kunne nedskyde LEGO mænd, der bevægede sig i høj hastighed. Bare rolig, LEGO mændene var iført sikkerhedshjelme.
NI Days: 2C Clickalyzer


2C præsenterede en LabVIEW-applikation til måling af klik-frekvens i et device. Ved hjælp af en optagelse af lyden fra devicet fører den rette signalbehandling og analyse frem til, at frekvensen kan beregnes og præsenteres i det rette format (grafiske kurver).


© 2015 2C A/S

2C A/S   Gl. Lundtoftevej 1D   DK-2800 Lyngby   Telefon +45 7027 4200

DANSK   ENGLISH

NI Days: Styring af EL JAGUAR


LabVIEW blev brugt som analysesoftware og brugerinterfase i forbindelse med, at bilens styresystem skulle kunne overtages af en ekstern kilde. Fra applikationen var det muligt at betjene alle bilens komfortfeatures.
VIDEO